קישואים במילוי גבינת ריקוטה וטפאנד זיתים ירוקים של פרסקו
שף סהר רפאל
מרכיבים
3 קישואים
200 גרם גבינת ריקוטה
2 כפות טפנד זיתים ירוקים של פרסקו
2 כפות שמן זית
מלח פלפל
1 שן שום כתושה
אופן הכנה
חותכים את הקישואים ל- 5, ובעזרת כף פריזאית מוציאים מהחלק הפנימי של הקישוא.
מטפטפים מעל מעט שמן זית,מלח ופלפל ואופים בתנור שחומם לטמפ' של 180 מעלות במשך 15 דקות.
לאחר שהקישואים מוכנים מניחים אותם בצד שיתקררו.
מערבבים את גבינת הריקוטה עם טפאנד של זיתים ירוקים של פרסקו ומתבלים במלח, פלפל ושום.
באמצעות שקית זילוף ממלאים את הקישואים בתערובת גבינה וטפאנד באופן שתערובת הגינה תבלוט מעל לקישוא.
מגישים ונהנים.
המלצת השף
אפשר לקשט את המנה עם עשבי תיבול טריים, לכסות בפרוסה דקה של קישוא קלוי, אגוזי מלך או כל דבר המשתלב עם טעמי הקישוא ומטבל הגבינה.
אודות פרסקו
פרסקו, בבעלות משפחת שטרן ממושב חצבה שבערבה, הינה החברה המובילה בישראל בייצור ושיווק רטבים על בסיס צמחי תבלין טריים. בנוסף, מתמחה החברה בייצור ושיווק עלים צעירים, חסה ותערובות סלטים שטופות ומוכנות למאכל תחת שם המותג "פרסקו חצבה 2006" ועבור מותג הבית של רשת שופרסל. בני המשפחה, דור שני ושלישי לחקלאים הקימו משק לגידול תבלינים טריים, אשר הפך אותם למומחים ומובילים בענף התבלינים הטריים. המוטו של פרסקו: הצרכנים בכל מקום בארץ מקבלים תוצרת טרייה, איכותית ומוכנה למאכל ובטעם של "הרגע נקטף".
פרסקו פועלת תחת פיקוח המחמיר של משרד הבריאות, המשרד לאיכות הסביבה ותחת תקנים בינלאומיים מחמירים. אתר החברה: www.frescofarm.co.il
לפרטים נוספים: רונן הלל תקשורת ויחסי ציבור
רונן הלל הינו מנכ"ל ובעלים של משרד יחסי ציבור רונן הלל תקשורת ויחסי ציבור. http://www.ronenhillel.co.il ומנכ"ל משותף של חברת מיתוג אישי http://www.mitugishi.co.il
>